Om oss

15 års erfarenhet av avloppsrening

Vi är ett företag som specialiserat oss på underhåll och renovering av avlopp. Då vi arbetat länge med avlopp har vi samlat på oss spetskompetens gällande underhåll, rengöring, renovering, service och besiktning av rör och olika typer av avloppssystem. Hos oss arbetar några av branschens mest kunniga och erfarna experter på området. Vi är noggranna när det kommer till vilka underleverantörer vi använder oss av och utvärderar kontinuerligt vårt arbete för att bli bättre.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi arbetar eller om hur vi kan rensa och förbättra ditt avloppssystem!

Nöjda kunder - vårt bästa betyg

För oss är det väldigt viktigt att kunden känner sig nöjd och vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och återkoppling. Det bästa och roligaste sättet att få nya kunder är att bli rekommenderad av en kund som upplevt och uppskattar resultatet av vårt arbete. 

Hur ofta man behöver service beror på hur stort system det rör sig om och hur hög belastningen är. Att ta hand om avloppssystemet är en bra investering som gör att ni slipper otrevliga överraskningar i framtiden.

högtrycksspolning stockholm

Miljövänlig avloppsrensning

Tyvärr spolas allt för mycket starka kemikalier ner i våra avlopp idag. Det skadar framförallt miljön men även i många fall själva avloppsrören som i sin tur kan släppa ut sådant som förgiftar naturen. För oss är det viktigt att värna om miljön och därför är vi mycket stolta över att kunna erbjuda en miljövänlig och skonsam lösning för stopp i avloppet. Förutom att inte använda oss av några starka kemikalier så är vi även mycket noggranna med sortering av restavfall.

Boka miljövänlig avloppsrensning!